TETRA MOBILNI UREĐAJI ( KOLSKI UREĐAJI )

TETRA MOBILNI ( KOLSKI ) RADIO UREĐAJI

TETRA mobilni radio uređaji za komunikaciju u misijama.

MTM5000 serija TETRA mobilnog radija je opremljena opcijama i mogućnostima koje su postale neophodne za bezbedno i efikasno funkcionisanje, a karakteriše je i značajno poboljšanje u oblastima kao što su audio i robusnost. Naša sledeća generacija audio arhitekture donosi najglasnije i najjasnije audio performanse bilo koje Motorola Solutions TETRA mobilne mreže dostupne na tržištu.

BONUM Inženjering u ponudi ima mobilne radio uređaje serije: MTM5000

 


 

TETRA MTM 5000 Series

MTM5000 TETRA radio serije su opremljene karakteristikama koje su postale neophodne za bezbedno i efikasno funkcionisanje.

Motorola TETRA MTM5400

TEDSMTM5400 TETRA DMO Gateway / Repeater mobilni radio urežaj pruža veću pokrivenost, izuzetne audio performanse i naprednu vezu za podatke kako bi se odgovorilo na trenutne i buduće kritične komunikacijske potrebe profesionalnih korisnika.  

Svojim fleksibilnim mogućnostima implementacije i naprednim mogućnostima prenosa glasa i podataka, svestrani MTM5400 podržava širok spektar aplikacija, uključujući fiksne kontrolne prostorije, vozila, motocikle i prilagođene instalacije.

Ovaj radio kmbinuje najbolju osetljivost prijemnika u klasi sa mogućnošću prijenosa snage od 10W i pruža vodeći radni opseg u industriji. 

 

 

Dokumenti za preuzimanje:

MTM 5000 Series LeafletMTM5400 Data Sheet.

 

Motorola TETRA MTM5550

MTM5500 je veoma fleksibilan i sposoban radio uređaj koji omogućava instalaciju više 'kontrolnih glava'.  One se mogu postaviti do 40m od radio jedinice, tako da je ukupna instalacija preko 80m na vozu ili brodu moguća. 

Pored toga, nova kontrolna glava za telefon nudi alternativnu metodu za kontrolu radija i za snimanje i upućivanje glasovnih i podatkovnih poziva.  

Sa do 10W snage prenosa i kombinacijom osetljivosti prijemnika najbolje u klasi sa mogućnošću prenosa snage od 10W, MTM5500 pruža vodeći radni opseg u industriji. 

Svojim fleksibilnim mogućnostima implementacije i naprednim mogućnostima slanja glasa i podataka, svestrani MTM5500 podržava širok spektar aplikacija.

 

Dokumenti za preuzimanje:

MTM5500 Data Sheet.