MOTOTRBO™ REPEATERS ( Repetitori )

MOTOTRBO™ REPEATERS ( REPETITORI )

Budite sigurniji, efikasniji i produktivniji uz moćne digitalne performanse i napredne mogućnosti MOTOTRBO™ sistema.  Bez obzira koliko je velika ili mala vaša kompanija, MOTOTRBO™ nudi širok spektar sistema posebno dizajniranih za vaše poslovanje - za dane koji su pred nama i za godine koje su iza njih.  Dobijate najbolje od dvosmernog radija sa digitalnom tehnologijom i uživajte u integrisanoj glasovnoj  komunikaciji i slanju podataka, povećanom kapacitetu, poboljšanim funkcijama i izuzetnom kvalitetu glasa, širom grada i širom svieta.

BONUM Inženjering nudi repetitore serija: SLR 5500, SLR 8000, SLR 1000.

 

Motorola MOTOTRBO™ SLR 5500 Repeater

Glasovne i podatkovne komunikacije koje dopiru do svih operacija su neophodne da bi vaše poslovanje uspelo.  Uz MOTOTRBO ™ SLR 5500 Repeater možete lako komunicirati sa svakim uglom vašeg radnog mesta, bilo da ste na terenu ili u fabrici.   SLR 5500 karakterišu njegov tanak ( slim ) oblik, mala potrošnja električne energije, kao i niski troškovi održavanja. 

SLR 5500 predstavlja sledeću generaciju repetitora kao kamen temeljac MOTOTRBO ™ profesionalnog dvosmernog radio sistema i smatra se velikim iskorakom u tehnologiji.   Bilo da vam je potrebna jednostavnost konvencionalnog sistema na jednom mestu, ili moćne mogućnosti kanala Capaciti Plus, Linked Capaciti Plus ili Connect Plus, SLR 5500 pruža snagu digitalnog dvosmernog radija vašoj radnoj snazi.

Serija SLR 5000 predstavlja veliki iskorak u dizajnu i tehnologiji. Zasnovan na bogatim terenskim iskustvima, povratnim informacijama od kupaca i tehnološkim inovacijama. 

Serija SLR 5000 je dizajnirana da ponudi 24-satno pouzdano funkcionisanje, čak i pri kontinuiranoj punoj snazi prenosa od 50W.  Visokokvalitetni dizajn je potvrđen kroz program Motorola's Accelerated Life Testing (ALT) i zadovoljava stroge kriterijume kvaliteta. Da bi pružio pouzdanu pokrivenost u svim poslovnim prostorijama, proizvod ima dizajn prijemnika sledeće generacije, sa visokom osetljivošću i poboljšanom blokadom šuma. U kombinaciji sa izlaznom snagom od 50 W i digitalnom korekcijom grešaka, ovo vam daje jasan kvalitet glasa, čak i u najnepovoljnijim uslovima.  Serija SLR 5000 podržava kompletan MOTOTRBO ™ set karakteristika, i kompatibilan je sa svim arhitekturama MOTOTRBO ™ sistema: konvencionalnim, IP Site Connect, Capaciti Plus, Plus Plus i Connect Plus. IP interfejs vam omogućava da pravite aplikacije i konzole direktno u vaš sistem.  Da bi vam pomogao da izgradite vaš sistem za vrhunske performanse, MOTOTRBO ™ RF planiranje i IP integracione usluge su dostupne za kupovinu.

Najnovija RF tehnologija daje SLR 5000 seriji izuzetno dobru energetsku efikasnost.  Zajedno sa prostorno efikasnom 1U visinom i niskim termalnim otiskom, daje vam veoma niske troškove vlasništva.  Proizvod ima jednostavne zahteve za servisiranjem, sa zamenjivim pojačalom snage, modulima napajanja i modemom.  USB port na prednjem panelu omogućava jednostavnu konfiguraciju, sa opcionom podrškom za daljinsko upravljanje. Takođe ima ugrađene funkcije kao što su 3A punjač baterija, eksterni alarmni portovi i pomoćna izlazna snaga za olakšavanje instalacije. Standardna garancija je 2 godine, i može se poboljšati sa uslugom Start: potpuni servisni program koji štiti vaše hardverske investicije uz prioritetnu stručnu popravku, proaktivnu tehničku podršku, ažuriranje softvera i još mnogo toga. 

Motorola se zalaže da vas podrži sa još sofisticiranijim komunikacijskim rješenjima za radne snage kako se vaše potrebe razvijaju, tako da je serija 5000 SLR dizajnirana za budućnost. U poređenju sa repetitorima prve generacije, ima 10k veću procesorsku snagu, 15k više memorije i 125k više memorije podataka.  Arhitektura ima čak i mogućnost proširenja modula, ukoliko se u budućnosti zahteva više funkcionalnosti.

 

Dokumenti za preuzimanje:

SLR5500 Data Sheet, SLR5500 DoC VHF,  SLR5500 DoC UHF.


 

Motorola MOTOTRBO™ SLR8000 Repeater

 

Za bolju sigurnost i efikasnost u vašoj organizaciji, potrebna vam je pouzdana komunikacija glasom i podacima.  MOTOTRBO™ SLR 8000 Series Repeater karakterišu visoke preformanse, visoka pouzdanost dvosmerne radio komunikacije koja je optimizovana za vašu kompaniju i radno mesto.

Svestran i moćan, MOTOTRBO kombinuje najbolje od dvosmerne radio funkcionalnosti sa najnovijom digitalnom tehnologijom. 

Bez obzira da li vam je potrebna jednostavnost konvencionalnog sistema na jednom mestu ili moćne mogućnosti kanala Capaciti Plus, Capaciti Mak ili Connect Plus, SLR 8000 serija pruža snagu digitalnog dvosmernog radija vašoj radnoj snazi.

Zasnovan na bogatim iskustvima na terenu, povratnim informacijama o kupcima i tehnološkim inovacijama, pruža izvanredne performanse i pouzdanost za vaš poslovni dvosmerni radio sistem. Od efikasnog modularnog dizajna do fleksibilnih opcija za instalaciju, SLR 8000 serija je zaista nova generacija u repetitorima.

Visoka pouzdanostSerija SLR 8000 nudi 24-satno pouzdano funkcionisanje, čak i pri stalnoj punoj snazi prenosa od 100W.  Visokokvalitetni dizajn je potvrđen kroz program Motorola's Accelerated Life Testing (ALT) i zadovoljava stroge kriterijume kvaliteta. SLR 8000 ima dizajn sledeće generacije prijemnika, sa visokom osetljivošću i poboljšanom blokadom šuma, tako da možete biti sigurni u jasan kvalitet zvuka, čak i u najgorim uslovima.

Sa izlazom predajnika od 100 W i prijemnikom visoke osetljivosti, serija SLR 8000 obezbeđuje radio pokrivenost ogromnoj oblasti.  Za efikasan modularni dizajn potreban je samo 2U prostora za rack, i ima vrlo nisku potrošnju energije. Serija SLR 8000 podržava kompletan MOTOTRBO set karakteristika i kompatibilan je sa svim arhitekturama MOTOTRBO sistemima. IP interfejs vam omogućava da pravite aplikacije i konzole direktno na vašem sistemu.

Totalna fleksibilnostSerija SLR 8000 može se prilagoditi vašem radu. Postoje opcije za interni predsektorski pojačivač i antenski relejni modul, nudeći vam pravu instalaciju u jednom paketu. Takođe možete da se odlučite za internu fiksnu karticu ako vam trebaju mogućnosti kontrole tonova, četvorožični audio i dodatni spoljni ulazi.

 

Dokumenti za preuzimanje:

SLR8000 Repeater - Data SheetSLR8000 DoC VHFSLR8000 DoC UHF.


Motorola MOTOTRBO™ SLR1000 Repeater

Za održavanje povezanosti vašeg tima potrebna je neprekidna radijska pokrivenost.

Koristeći SLR 1000 repetitore, možete jednostavno proširiti domet vaše mreže kroz mrtve zone i do udaljenih lokacija, tako da su svi na dohvat ruke.

Ugradite SLR 1000 u zatvorenom prostoru ili spolja - Ovaj uređaj poseduje IP65 za zaštitu od prašine i vode.

Kompaktna veličina vam daje više opcija za instalaciju.

 

 

 

Dokumenti za preuzimanje:

SLR1000 Data Sheet, SLR1000 slr1000_400-527mhz_1-10w.