MOTOTRBO™ SISTEMI

MOTOTRBO™ SISTEMI

Kad god postoji potreba za proširenom pokrivenošću, poboljšanim karakteristikama ili povećanjem komunikacionog saobraćaja, normalna dvosmerna radio komunikacija više nije dovoljna. U određenom vremenskom periodu, Motorola je implementirala sisteme za radio komunikaciju koji pokrivaju ove dodatne zahteve.

 

MOTOTRBO™ IP Site Connect

IP Site Connect koristi internet da proširi pokrivenost vašeg MOTOTRBO ™ komunikacijskog sistema bez obzira gde se nalazite.  Bez obzira gdje se nalazite, možete lako komunicirati između geografski udaljenih lokacija u gradu, državi ili bilo gde na planeti.  

Ova komunikacija je moguća zahvaljujući digitalnom rešenju IP Site Connect.  IP Site Connect koristi Internet da proširi pokrivenost vašeg MOTOTRBO ™ komunikacionog sistema bez obzira hde se nalazite.  

Bez ručne intervencije možete stvoriti pokrivenost širokog područja i automatski prelaziti s jednog područja na drugo, ili možete poboljšati pokrivenost na jednom mestu kao što je visoka zgrada koja sadrži fizičke barijere. 

IP Site Connect vam omogućava da proširite sposobnost prenosa glasa i podataka vaše radne snage preko nivoa koji je radio ranije radio. To znači dramatično poboljšanu korisničku uslugu i povećanu produktivnost.

 

Dokumenti za preuzimanje:

MOTOTRBO Systems Brochure Q2 2016,  MOTOTRBO™ IP Site Connect Brochure


 

MOTOTRBO™ CAPACITY PLUS

Capacity Plus proširuje kapacitet MOTOTRBO ™ komunikacionog sistema.   Zahvaljujući ovom sistemu možete brzo i efikasno deliti važnu glasovnu komunikaciju kao i podatke na istom sistemu bez potrebe za dodavanjem novih frekvencija i to sve sa preko hiljadu korisnika istovremeno.

Sa Capacity Plus, možete proširiti i optimizirati puni kapacitet vašeg MOTOTRBO ™ sistema dok prenosite važne poslovne informacije. Sve to možete učiniti bez dodatnih troškova zbog kupovine dodatne infrastrukture. Capacity Plus je inteligentno softversko rešenje koje povezuje do 1.200 korisnika MOTOTRBO ™ prilikom slanja glasovnih poruka i podataka, bez dodavanja novih frekfencija.  Vaši zaposleni mogu da razmenjuju informacije glasovnom komunikacijom i da dele podatke, sve na istom sistemu - bez obzira da li primaju radne naloge, tekstualne poruke ili ako ažuriraju lokacije. 

Capacity Plus vas čini efikasnijim i bolje povezanim samo pritiskom na dugme. Proširuje digitalnu komunikaciju na 12 govornih kanala, 24 dodatna kanala za slanje podataka i do 1.200 korisnika.

Kada je vaša radna snaga dobro povezana, mnogo je lakše brzo odgovoriti na zahteve korisnika i organizovati oko izvršenja poslovnih zadatka. Budući da Capacity Plus nudi praktičnost izuzetno jasne komunikacije glasom i podacima u jednom uređaju, možete razgovarati sa osobljem u celom objektu, čak i uz buku gomile ili glasne mašine na proizvodnoj liniji. Osim toga, možete primati ažuriranja tekstualnih poruka na nivoima proizvodnje i brže pronaći zaposlene uz GPS praćenje lokacije.

Dokumenti za preuzimanje:

 MOTOTRBO Systems Brochure Q2 2016MOTOTRBO™ Connect Plus Brochure.


 

MOTOTRBO™ Linked Capacity Plus

Linked Capaciti Plus predstavlja sistem koji omogućava komunikaciju sa velikom snagom u širokom području sa skalabilnim sistemom koji je jednostavan za upotrebu.   Koristeći napredni repetitorski softver dostupan je u konfiguracijama za manje i široke prostore. Bilo da posade treba da razgovaraju jedna sa drugom na terenu ili u kancelariji ili da koriste aplikacije za podatke, kao što su slanje tekstualnih poruka, praćenje lokacije ili radni nalozi, Linked Capacity Plus čini njihov rad sigurnijim i radnim danom produktivnijim. 

Povežite se sa zaposlenima tokom svih smena, bilo gde da su na terenu.  Linked Capacity Plus omogućava komunikaciju na širokom području povezivanjem susednih pojedinačnih lokacija preko IP mreže. Rezultat je kontinuirana, neprekidna pokrivenost.  Ako ste, na primer, velika kompanija za prevoz, možete komunicirati sa vozačima, bez obzira na to gde se oni nalaze. Koristite razmenu tekstualnih poruka da biste obavestili vozače i osoblje o promeni rasporeda, praćenju lokacije da bi odredili autobuse i automatskom roamingu za osoblje kako ne bi morali da menjaju kanale dok su u pokretu.

Prilagodljiv da bi zadovoljio vaše komunikacijske potrebe, Linked Capacity Plus proširuje pokrivenost na više vaših radnika, gde god oni rade, pritiskom na dugme. Sada dobijate prednosti digitalne komunikacije za više korisnika na više lokacija - idealno za komunalije, odeljenja za izvođenje javnih radove, transportne kompanije, školske okruge i odmarališta.  Ako ste, na primer, komunalna kompanija, na svakom sajtu možete da koristite do 16 kanala za prenos govora i podataka i do 8 dodatnih kanala za namenske podatke i za brzo deljenje informacija.  Koristite praćenje lokacije da biste odredili vozila ili ulaznice za radni nalog da biste rasporedili osoblje ili potvrdili da je posao završen.  Odmah i pogodno dosegnete više zaposlenih tako da mogu da rade bezbednije i produktivnije.

Uz Linked Capacity Plus, upravljanje mobilnom radnom snagom nikada nije bilo lakše ili efikasnije. Zaposleni sada mogu pristupiti informacijama u realnom vremenu s integrisanim aplikacijama za deljenje podatke namijenjene poslovnim korisnicima.  Integrisano GPS praćenje i otpremanje za brzo pronalaženje i upravljanje mobilnim radnim posadama.  I digitalna telefonska back-up za besprekornu komunikaciju između radio i fiksnih ili mobilnih telefona.  ( Više o proizvodu pogledajte u Dokumentima za preuzimanje).

 

Dokumenti za preuzimanje:

MOTOTRBO Systems Brochure Q2 2016, MOTOTRBO™ Linked Capacity Plus Brochure.


 

MOTOTRBO™ Conect Plus

Zahvaljujući Connect Plus digitalnom kanalu, vaši radnici ne samo da mogu da razgovaraju jedni sa drugima i sa centralom, već mogu da koriste i aplikacije za podatke kako bi učini svoje poslovanje efikasnijim i sigurnijim, uključujući i slanje tekstualnih poruka i praćenje lokacije.  Istovremeno imate sve prednosti TDMA digitalne tehnologije kao što su povećani kapacitet i jasan zvuk. 

Connect Plus je dvosmerni radio sistem koji vam omogućava da prilagodite potrebi za velikim brojem komunikacija.

Bilo da vam je potrebna pokrivenost na jednom mestu ili na više lokacija, Connect Plus može biti prilagođen vašim potrebama za intenzivnijom komunikacijom.

 

 

Dokumenti za preuzimanje:

 MOTOTRBO Systems Brochure Q2 2016,  MOTOTRBO™ Connect Plus Brochure.


 

MOTOTRBO™ Capacity Max

Kapacitet, pokrivenost i kontrola   MOTOTRBO ™ Capacity Max vam omogućava da menjate vaš komunikacioni sistem u skladu sa rastom vaše kompanije. 

Capacity Max podržava do 250 sajtova i do 3000 korisnika po sajtu. 

Capacity Max je optimizovan za visoke performanse, visoku efikasnost i omogućava trenutnu, pouzdanu komunikaciju glasom i podacima, što doprinosi boljem donošenju odluka i nesmetanu koordinaciju u jednom kampusu ili u velikom opsegu. 

Moćni alati za upravljanje daju vam potpunu kontrolu nad sistemom - sve sa jedne radne stanice.

Pošto je kompitabilan sa ETSI DMR Tier III, možete biti sigurni da investirate u tehnologiju otvorenog standarda sa globalnom podrškom.

 

Dokumenti za preuzimanje:

 MOTOTRBOCapacityMax_DataSheet_ENG_lorMOTOTRBOT Systems Brochure Q1 2018.

 

 

 

 


 

 

Radno vreme:

Radnim danima od 09.00h do 16.30h. 
 

Adresa:

ul. Vidikovački venac 104b, lok. 105.
11090 Beograd, Srbija
 

 

 

Telefoni:

+381 11 23 40 719,
+381 63 228 968
 

 

 

Email:

office@bonumbg.co.rs